dinsdag
18/12

Konings Comedy S05e02

Kom lekker lachen op de tweede editie van het vijfde seizoen van de Konings Comedy open mic!

Line-up:
MC Felix van den Berg
Jet van Dam
Mouad Ajl
Yaïra van Nielen
Paul London
Nicky Roeg
Jim Speelmans

Entree: GRATIS

Tijd: 20:30 uur - 23:00 uur
vrijdag
21/12

Let there be light!

Op 21 december valt dit jaar de kortste dag van het jaar! Ondanks dat mensen vaak niet zo goed reageren op de korte dagen, proberen wij een gezellige draai te geven aan deze donkere dag. Wat is de bedoeling? Alle lampen gaan uit en ruilen zich in voor kaarsen, kerstverlichting, kleine zaklampen, glow in the dark stickers en ga zo maar door. Met jullie komst zorgen we er samen voor dat dit een magisch lichtfe(l)stijn wordt!

Tijd: 18:00 uur - 02:00 uur
dinsdag
01/01

Katerbuffet!

Het einde van 2018 is alweer in zicht, en daarmee dus ook het begin van het nieuwe jaar! Om 2019 goed in te luiden, kun je bij ons in het café het felbegeerde KATERBUFFET nuttigen.
Heerlijk eten bomvol vitamines, helemaal gratis(!!), om je kater langzaam maar zeker weg te werken. En mocht al het eten daar toch niet in slagen, vullen we een schaaltje met paracetamol. We zorgen in ieder geval voor een gezellige middag, proostend op het nieuwe jaar!

Tijd: 13:00 uur - 16:00 uur
maandag
07/01

Quizzen met Comedians – Voorronde 2

Quizzen met Comedians! Duidelijk toch? De leukste actualiteitenquiz van Nijmegen is terug! Grapjes, columns, een hilarische quiz en fantastische prijzen staan jou en je team op te wachten dit seizoen. Haal jij de finale?

Aanvang: 20:30
Max 5 spelers per team
5 euro per team

Tijd: 20:30 uur - 23:00 uur
dinsdag
15/01

Konings Comedy S05e03 024 Special

ALLEEN MAAR NIJMEEGSE COMEDIANS! Kom lekker lachen op een speciale editie van Konings Comedy dat volledig Nijmeegs eigen is.

Line-up:
MC Zuva Martens
Felix van den Berg
Samuel Valentijn Vooren
Tom Willems
Paul London
Ruud Vos
Samir Fighil Comedian

Entrée: GRATIS

Tijd: 20:30 uur - 23:00 uur
zaterdag
26/01

Nijmeegse Bierfeesten – Dag van het Nijmeegs bier

In januari is de wintereditie van de Nijmeegse Bierfeesten terug! Deze keer met de dag van het Nijmeegs Bier en de dag van het Winterbier. Twee dagen vol mooie brouwers, heerlijke bieren en fijne muziek.

Na twee jaar in de Stevenskerk verhuizen we deze editie naar een andere locatie. Waar dat is, houden we nog even geheim!

DAG VAN HET NIJMEEGS BIER
Twee dagen, twee thema’s. Op deze eerste dag vieren we de mooie bieren die onze eigen regio rijk is. Ontdek de brouwers uit het Rijk van Nijmegen en geniet van lekker eten en fijne muziek. En natuurlijk hebben we ook dit jaar weer de verkiezing van het lekkerste Nijmeegse bier!

Zaterdag 26 januari, 13:00 - 00:00

Entree
Voorverkoop: €5,-
Aan de deur: €6,-

Combiticket voor beide dagen
Voorverkoop: €9,-
Aan de deur: €11,-

NB: Ook deze editie werken we weer met borg voor het glas.

Je kunt kaarten kopen voor één dag of een combiticket voor twee dagen. Het voordeel van kaarten kopen in de voorverkoop is dat je zeker weet dat je naar binnen kunt. Je kunt voor kaarten terecht in de deelnemende cafés:
Café Samson
Café De Mug
Freddy's
Cafe de Opera
Cafe de Deut

De start van de voorverkoop wordt binnenkort bekendgemaakt via Facebook en op onze website: www.nijmeegsebierfeesten.nl

Tijd: 13:00 uur - 23:59 uur
zondag
10/02

BierSpijs Wandeling Nijmegen Cafe editie

Nieuw! De BierSpijs Café Editie! Op zondag 10 februari is het zover! Wandel tussen 12.00 en 17.00 langs de leukste cafés van Nijmegen en geniet van de lekkerste bieren met luxe fingerfood.

Een super leuke activiteit om de tofste plekjes van Nijmegen te ontdekken. Dus verzamel iedereen die van bier houdt, want dit wordt een gezellige wandeling!

-Cafés-

🍺 Cafe de Opera
Met twintig bieren op de tap, genoeg keuze bij Cafe de Opera. Ga hier ook langs als je naar lekkere muziek wilt luisteren, samen gesteld door het barpersoneel!

🍺 STOOM beer&food
Ze zijn hier gepassioneerd over Craft Beer en goed eten! En dat merk je in alles! Ze schenken exclusieve biertjes en een hoge kwaliteit pubfood.

🍺 Cafe de Deut
Dit café draagt met trots de naam ' het Kitscherigste cafeetje van Nijmegen'. Drink bijzondere biertjes in een huiskamer vol barokke lampjes en heilige beelden!

🍺 Café De Mug
Het 'dagelijkse wordt speciaal' bij Cafe de Mug! Ga hier langs voor een kop koffie of een van hun eigen Mug biertjes en ervaar het zelf!

🍺 Café Samson
Met een assortiment van meer dan 100 speciaalbieren kan de bierliefhebber in dit gezellige cafe zijn hart ophalen!

-INFO-
Prijs: €45,-
Kaartjes bestel je hier 👉https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/nijmegen/

Tijd: 12:00 uur - 17:00 uur