dinsdag
31/01

Konings Comedy Night @ Cafe De OperaEr zijn op dit moment geen evenementen gepland

Konings Comedy Night @ Cafe De Opera 31 Januari

Kom binnen bij Cafe de Opera voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een knotsgekke try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende er ervaren comedians. In een knusse cafésetting wisselen ruim vijf tot acht verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types. Lekker in combi met drankje en borrelgarnituurtje...

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Nijmegen bespelen. De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen!

Met dit keer o.a.: Jonathan Bergman, Florian Conrads, Jean van Seventer, Jet Bootz, Jean Opgenort, Michel van der Sanden

Socrates, Bert Keurentjes, Marijn Smit, Max Molenaar en Martin Borggreve

Tijd: 20:30 uur - 23:30 uur
zondag
05/02

NBF Winterbierdag 2023Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Winterbierdag 2023
Schrijf het maar vast in je agenda: De Nijmeegse Bierfeesten 2023 zijn op 5 februari.

Een dag die in het teken zal staan van warmte, gezelligheid en bruine cafés met heerlijke donkere winterbieren op de tap. Hebben jullie er al zin in? Wij wel. Tot 5 februari!

De kaarten zijn te koop in alle cafe’s op de dag zelf. Kaart kost 18,- exclusief 2,- borg voor je proefglas.

De op de dag getapte bieren komen een dezer dagen op het tabblad winterbieren te staan.

Proost,

Team NBF

Tijd: 13:00 uur - 20:00 uur
zondag
25/06

Vive La France WijnproeverijEr zijn op dit moment geen evenementen gepland

Mail naar info@cafedeopera.nl voor reserveren van een plek

🍷🇫🇷 Geniet van de Franse wijnervaring op het Koningsplein!
🍷🇫🇷 Op zondag 25 juni nodigen wij jullie uit voor een onvergetelijke gebeurtenis: Wijnproeverij Vive la France! 🥂🎉

Ontdek de verfijnde smaken van Franse wijnen terwijl je geniet van een sfeervolle ambiance op ons prachtig aangeklede plein. Het wordt een middag vol gezelligheid en heerlijke druivennectar!

📅 Datum: 25 juni (zondag)
⏰ Aanvang: 14:00
📍 Locatie: Koningsplein
🎶 Live: Sher

🍇 Met onze speciale stempelkaart krijg je de kans om maar liefst 6 verschillende wijnen te proeven voor slechts €18! 🍷🔖 Of, als je liever een los glas wilt proberen, kun je deze kopen voor slechts €3.50 per glas. De keuze is aan jou!

🧀 Voor de perfecte combinatie bieden we ook heerlijke kaasplankjes aan voor slechts €7.50. Een ware traktatie voor je smaakpapillen!

En dat is nog niet alles! Terwijl je geniet van je favoriete wijn en kaas, kun je ook luisteren naar live muziek die de Franse sfeer compleet maakt. 🎶🇫🇷

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en op=op! Tag je wijnliefhebbers en vrienden met wie je deze fantastische ervaring wilt delen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op het Koningsplein voor een gezellige dag vol Franse charme!

Tijd: 14:00 uur - 18:00 uur
zaterdag
09/09

Paradise Festival 2023 @ OrientalisEr zijn op dit moment geen evenementen gepland

EEN ONONTGONNEN MONUMENTAAL MUSEUMPARK, EEN IDYLLISCHE PLEK WAAR VERSCHILLENDE CULTUREN SAMENKOMEN, WAAR ONGEBAANDE PADEN ELKAAR KRUISEN EN WERELDSE BOUWWERKEN MIDDEN IN HET BOSRIJKE LANDSCHAP HET DECOR SCHETSEN VAN HET FESTIVAL. DEZE CULTUUR-HISTORISCHE SMELTKROES KLEDEN WIJ MUZIKAAL AAN MET AFRO, DISCO, EN NIET-WESTERSE HOUSE. EN DAT OP STEENWORP AFSTAND VAN NIJMEGEN. DIT IS PARADISE.

TRY OUT
OMDAT IN HET MUSEUMPARK NIET EERDER MUZIEKEVENEMENTEN HEBBEN PLAATSGEVONDEN, BESTAAT ER DE WENS OM EEN AANTAL ZAKEN TE TESTEN IN AANLOOP NAAR PARADISE FESTIVAL IN 2024. DAAROM ORGANISEREN WE EEN TRY-OUT OP ZATERDAG 9 SEPTEMBER TUSSEN 15:00 EN 22:00U. EEN PRIMEUR DUS!

WAT KAN JE VERWACHTEN?
VERWACHT EEN MINIFESTIVAL MET PASSENDE LINE-UP VAN DJ’S DIE ZICH TOESPITSEN OP DE CONTEXT VAN HET PARK. EEN BAR VOOR JE NATTE REGULARS EN ETEN VAN LE SOUK D'ORIENT DE IN DE ROMEINSE HERBERG GEVESTIGDE KEUKEN MET ORIENTAALSE GERECHTEN.

ENTREE
OM ERVOOR TE ZORGEN DAT JE GOED ONTVANGEN WORDT, VRAGEN WE JE OM VOOR 16:00 UUR AANWEZIG TE ZIJN BIJ DE ENTREE. WE ZULLEN JE PERSOONLIJK BEGELEIDEN NAAR DE LOCATIE.

VRIENDENTICKETS
OMDAT WE VOOR DEZE TRY-OUT GEEN WINSTOOGMERK HEBBEN MAAR OM TOCH EEN DEEL VAN DE KOSTEN TE DEKKEN, VERKOPEN WE VOOR VRIENDENTICKETS. HIERVAN HEBBEN WE DE TICKETPRIJS ZO LAAG MOGELIJK GEHOUDEN.

Tijd: 16:00 uur - 22:00 uur
zaterdag
09/09

Popronde @ Cafe de OperaEr zijn op dit moment geen evenementen gepland

https://popronde.nl/steden/nijmegen

Tijd: 20:00 uur - 23:00 uur
zaterdag
14/10

Blauw Bloed @ KoningspleinEr zijn op dit moment geen evenementen gepland

Dive into the rhythm at BLAUWBLOED. Nijmegen's freshest, and completely free, mini festival, nestled in the heart of the city.
Join us on October 14th at Koningsplein Nijmegen and prepare for an unforgettable House music journey!

Tijd: 16:00 uur - 23:00 uur
zondag
15/10

Bockbierdag 2023Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Zondag 15 oktober van 13:00-21:00uur. De strippenkaarten kosten €18 (exclusief proefglas) en haal je op de dag zelf bij café Samson in de Houtstraat, en op het Koningsplein staat een centraal punt op het terras voor de cafés.
Met deze strippenkaart drink je in de deelnemende cafés een bockbier naar keuze en krijg je een stempel op je kaart. Heb je de kaart vol, lever deze dan in bij één van de deelnemende cafés en dan krijg je nog een bockbiertje!

Tijd: 13:00 uur - 20:00 uur